Dr. Annelies Delrue

Ik hou van mijn beroep, van het persoonlijk contact met mijn patiënten en van de welgemeende "Dank u dokter" als ik een bijdrage kan leveren aan de oplossing voor dat vervelende kwaaltje...

Lees meer
Afspraak maken

Dr. Joke Bertels

Ik heb destijds bewust gekozen voor de huisartsenopleiding en niet voor de klinische specialisatie. Als eerstelijns hulpverlener heeft een huisarts de belangrijke taak om ziektebeelden tijdig te herkennen, patiënten correct door te verwijzen én op te volgen...

Lees meer
Afspraak maken

Dr. Sarah Gorissen

Als jongste arts in de praktijk heb ik een frisse kijk op de nieuwe inzichten/ontwikkelingen in de geneeskunde. Daarnaast wil ik graag een huisarts zijn bij wie je niet enkel voor lichamelijke klachten terecht kan, maar ook voor een luisterend oor...

Lees meer
Afspraak maken

Dr. Wouter Hubrechts

Aan het begin van mijn opleiding geneeskunde wist ik al dat ik graag huisarts wilde worden. Ik vind het zeer belangrijk een goed contact te hebben met de patiënt en een goede relatie op te bouwen. Iedereen kan bij mij terecht voor ziektes, kwaaltjes...

Lees meer
Afspraak maken

Dr. Kristof Swinnen

Ik geloof dat een goede relatie tussen huisarts en patiënt de belangrijkste voorwaarde is voor het leveren van goede zorg. Verder geloof ik dat we als huisarts een cruciale rol spelen in de preventie van medische problemen...

Lees meer
Afspraak maken

Afspraak maken

U kunt tijdens de consultatie-uren een afspraak maken via het telefoonnummer 011/73 18 95 of dag en nacht via onze digitale wachtkamer.

De eerste keer dat u een afspraak via de ‘Digitale Wachtkamer’ maakt moet u zich registreren door uw persoonlijke gegevens in te vullen. Met deze gegevens kunt u zich vervolgens telkens aanmelden en een dag en uur vastleggen waarop u uw afspraak wenst. Hieronder kan u een beknopte beschrijving terugvinden van de verschillende stappen:

Hoe moet ik me registreren?

 1. Klik hier om onze digitale wachtkamer te openen
 2. Selecteer uw arts (na het aanmelden kan u steeds uw arts selecteren/wijzigen).
 3. Vul uw email-adres in. Daarna volgen enkele persoonsgegevens (naam, adres, telefoon). Een foto opladen kan, maar is niet verplicht. Na het opslaan van uw gegevens wordt er een e-mail verstuurd met uw activeringscode, controleer dus uw e-mailberichten.
 4. Vul de activeringscode die u als e-mailbericht heeft ontvangen in het daarvoor bestemde veld op onze digitale wachtkamer. Uw account wordt vervolgens geactiveerd.
 5. OPTIONEEL (niet verplicht) kan u kiezen voor een sms-service die u twintig minuten voor de geplande consultatie verwittigt. Deze service kost 15 eurocent per bericht.

Hoe kan ik een afspraak maken?

 1. U heeft maar 1 login per gezin nodig. Bij het maken van een afspraak kan u steeds de naam ingeven van de persoon voor wie u de afspraak maakt.
 2. Klik hier om onze digitale wachtkamer te openen
 3. Selecteer uw arts (na het aanmelden kan u steeds uw arts selecteren/wijzigen).
 4. Meld u aan met het door u gekozen e-mailadres en wachtwoord.
 5. In het welkomstscherm kiest u bovenaan 'Nieuwe consultatie'.
 6. Hier kan u rechtstreeks een afspraak voor vandaag boeken door op de vrije uren te klikken. Verder zijn er 3 mogelijkheden:
  1. Kies bovenaan een andere dokter om de agenda van deze arts te bekijken.
  2. Kies opzij een andere datum om de agenda van die dag te bekijken.
  3. Kies onder de kalender 'Naar agenda groepspraktijk' om de beschikbare uren van alle dokters tegelijk te bekijken.
 7. Na het aanklikken van de gewenste consultatie krijgt u rechts op het scherm een bevestiging. U kan hier de naam opgeven van de persoon voor wie de afspraak gemaakt werd. Het is ook mogelijk om kort de reden voor de consultatie op te geven (dit kan voor ons handig zijn om het tijdsverloop te schatten). Als u voor meerdere personen een afspraak nodig heeft, maakt u een aparte consultatie per patiënt.
 8. Na bevestiging worden de gegevens van de gemaakte afspraak u per email doorgestuurd. Rechtsboven op het scherm ziet u de gemaakte afspraken. U kan deze afspraken ook zelf annuleren tot 12 uur op voorhand. Kan u onverwacht toch niet komen, en kan u de afspraak zelf niet meer annuleren, verwittig dan steeds telefonisch!

MYAGENDA

Nadat u zichzelf heeft aangemeld op onze Maak een afspraak MYAGENDA krijgt u een overzicht van de beschikbare uren en kan u uw afspraak reserveren

Afspraak maken

Zoeken


Routebeschrijving


Meer